Advanced Search

Now showing items 1-2 of 2

    • Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi 

      Kaymaz, Zübeyde; Gülümser, Erdem; Gülümser, Erdem; Kaymaz, Zübeyde (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023)
      Şerbetçi otu (Humulus lupulus L.) önemli miktarda polifenol, ham protein ve ham kül içerir ve hayvanlar tarafından kolayca sindirilebilir. Bu özelliklerinden dolayı hayvan sağlığına, verime ve kalitesine katkı sağlar. ...
    • Şerbetçi otunun (Humulus lupulus L.) silaj verimi ve kalitesi 

      Kaymaz, Zübeyde (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2023)
      A hop contains significant amounts of polyphenols, crude protein, and crude ash, and it’s also easy digestibility. It contributes to animal health, yield, and quality due to these traits. In addition, thanks to the ...